Veel gestelde vragen2019-05-04T10:29:15+00:00

Wij krijgen regelmatig vragen over ons product of de verzending ervan. En natuurlijk beantwoorden wij die graag.
Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Geen probleem mail ons op contact@birdwise.nl

BEVESTIGEN
Hoe bevestig ik mijn Birdwise
De Birdwise is makkelijk te bevestigen in elk hout voorwerp, zoals een boom, schutting of tuinhek. Een hamer is voldoende. Met enkele tikken is de Birdwise bevestigd. Elke Birdwise is zo ontworpen dat u hem makkelijk vast maakt.

Ik wil mijn Birdwise in een muur vastmaken?
Een Birdwise kan ook in een muur worden bevestigd. Hiervoor zet u eerst een plug in de muur (niet meegeleverd) daarna tikt u de Birdwise met een hamer in de plug.

Heeft een Boom last van de Birdwise?
De Birdwise maakt inderdaad een gat in de boom. Echter heeft een Boom hier geen last van. Bij nieuwe aanplant is het wel verstandig om niet in het voorjaar een Birdwise te bevestigen.

Verzending
Hoe wordt de Birdwise verstuurd
Wij versturen de Birdwise met PostNL, u krijgt hiervan een track-en-trace, zodat u uw bestelling kan volgen

Wat is de levertijd?
De levertijd is normaal 2 werkdagen. Met de uitzondering dat PostNL niet op zondag & maandag levert. Dat betekent dat als u vrijdag bestelt, de Birdwise soms pas op dinsdag geleverd wordt.

Is het nodig om thuis te zijn om de Birdwise te ontvangen?
De Birdwise worden verzonden in een cadeau-doos die door de brievenbus past. U hoeft dus niet thuis te zijn om de Birdwise te ontvangen

Hoe wordt de Birdwise verpakt
– Elke Birdwise wordt verpakt in een cadeau-doos. En is derhalve ook direct als cadeau op te sturen naar de ontvanger. Dit geeft u simpel aan bij uw bestelling.
– Daarnaast gebruikt, in tegenstelling tot andere bedrijven, geen enkel plastic bij het productie proces of bij de verpakking. Wel zo milieuvriendelijk!

Kan ik een persoonlijk kaartje laten meeverpakken
Ja, wij hebben ons proces zo ingericht dat wij bij uw bestelling een persoonlijk kaartje in de cadeau doos kunnen meeverpakken. Dus als u hem direct bij de ontvanger laat bezorgen is uw persoonlijke boodschap meeverpakt.

Hoe staat het met de verzendkosten?
In Nederland is de verzending gratis. Voor Verzending naar andere landen binnen Europa vragen wij €4,95 per bestelling. (ook al bestelt u meer dan 1 Birdwise)

Garantie niet goed
Hoe staat het met de garantie?
Mocht u niet tevreden zijn, vindt u het product toch niet mooi. Dan kunt u zonder opgave van reden de Birdwise terug sturen. En u krijgt het volledige aankoopbedrag terug.

De Birdwise
Van welk materiaal is de Birdwise?
Al onze Birdwise zijn gemaakt van 4mm dik cortenstaal. Dit is het metaal dat voor bijna alle metalen buiten kunstwerpen gemaakt worden. Het mooie van cortenstaal is, is dat het roest en dus een prachtige roestkleur krijgt. En dat het niet doorroest. Uw Birdwise gaat dus jaren mee!

Hoe lang gaat een Birdwise mee?
De levensduur van een Birdwise is afhankelijk van de weersomstandigheden. Echter aangezien het is gemaakt van dik (4mm) cortenstaal gaat een Birdwise met gemak een 10 jaar mee.

Waar wordt de Birdwise gemaakt?
Alles aan de Birdwise is 100% Nederlands. Wij designen, produceren, verpakken alles in Nederland. Hierdoor hebben wij goed zicht op ons product en doen wij er alles aan om zo duurzaam mogelijk te doen.

Hebben jullie nog andere modellen, maken jullie ook speciale ontwerpen?
Ja, naast de producten in onze webwinkel maken wij op verzoek ook andere modellen. Heeft u interesse neem dan contact met ons op via:
contact@birdwise.nl

Voorbeeld: Birdwise is trotse leverancier en sponsor van het House-of-animals awards, het grootste dierenwelzijn event van Nederland