Prachtig trouw(dag) cadeau Een origineel huwelijkscadeau of een trouwdag kado zoeken valt niet mee. U wilt iets unieks geven en wat past bij het bruidspaar.
Onze lovebirds zijn een ideaal cadeau. Origineel, blijvend en duurzaam.
De lovebirds van Birdwise worden geleverd in een neutrale bruinen cadeau doos, met daarin uw persoonlijke boodschap. (deze kunt u bij het bestellen opgeven)
De Birdwise worden in de loop van tijd mooier doordat ze gaan roesten. De lovebirds gaan jaren mee omdat ze van corten staal zijn. Ze roesten dus niet door.
Alle Birdwise zijn ook zo ontworpen dat je er ook een windlicht in kan hangen. Dit geeft ’s avonds direct een prachtige sfeer.
Goed verhaal: Daarbij gaat ook nog een gedeelte van onze opbrengst naar een goed doel. Zo geeft u een prachtig cadeau met een mooi verhaal.
Mooi verpakt: Onze lovebirds worden verpakt in een mooie kartonnen cadeau doos. Daarbij kunnen we indien gewenst ook nog een persoonlijke boodschap mee verpakken.
Snel geleverd: U heeft uw Lovebirds binnen 48 uur in huis!
Niet te duur:  Slechts 29,95 inclusief verzendkosten!

Bestel hier

Lovebird Agapornis (dwergpapagaai)

Ook een ideaal huwelijkskado!
Wist u dat de agapornis in het Engels worden ook wel lovebirds genoemd. Deze benaming heeft te maken met hun aanhankelijke karakter. Ze vormen een erg hechte band met hun partner, gedurende hun hele leven. Bestel de lovebirds hier.