Over Birdwise2018-11-28T22:19:49+00:00

Birdwise.nl : Birdwise is opgericht in november 2017, en is gevestigd in Amsterdam. Birdwise probeert zo verantwoordelijk mogelijk te ondernemen, op zoveel mogelijk gebieden.

Birdwise.nl dieren doelen: Een substantieel deel van de winst gaat naar goede doelen. Onze metalen dieren zijn mooi, maar niet zo mooi als de echte natuur. Wij zien onze vogels ook niet als vervanging van de echte natuur. Hoewel Nederland een rijk land is, wordt het opkomen voor dierenwelzijn, natuur en milieu, vaak overgelaten aan stichtingen en vrijwilligers. Birdwise wil hieraan bijdragen, derhalve gaat 10 euro per verkochte Birdwise naar Animalstoday.nl

Lokale productie:  Al onze producten worden in Nederland ontworpen en geproduceerd. Birdwise kiest er bewust voor om de productie in Nederland (en niet in lagelonenlanden) te laten plaatsvinden, zodat wij  100% zeker weten dat onze producten onder de juiste omstandigheden worden geproduceerd, op het gebied van arbeidsomstandigheden en milieuwetgeving. Door de lokale productie is de impact van transport minimaal.

Duurzame verpakking: Al onze verpakkingen bestaan uit 100% gerecycled karton, en daarbij worden onze producten zo minimaal mogelijk verpakt. Daarbij verpakken wij onze producten niet in plastic.

Eerlijk bankieren:  Birdwise.nl bankiert bij Triodos.